Over Klusplanet

Hi, en welkom op Klusplanet.nl!

Op deze blog worden allerhande klussen besproken die het klussen en doe-het-zelven makkelijker maken.

Niet alleen het klussen is belangrijk, maar ook het schoonmaken en daar wordt ook over geschreven op deze website.

Deze website is ontstaan omdat ik, zoekend op het internet, niet alle informatie kon vinden die ik nodig had voor mijn eigen klussen. Ik moest meerdere artikelen lezen en heb zo de kennis vergaard om mijn eigen klus goed af te ronden.

Waarom deze informatie dan niet delen met andere?

En zo is de blog ontstaan, informatie verzamelen voor mijn eigen klus en gelijktijdig deze informatie weer delen via deze blog, zodat iedereen er van kan profiteren.

Wie ben ik?

Ik ben Ger en ik ben werktuigbouwkundige. Ik klus regelmatig in en om mijn eigen huis en in en om mijn stacaravan. Ik vind het leuk om dingen te repareren, te verbeteren en te moderniseren.

Ook heb ik twee huizen helemaal gerenoveerd. Het casco van deze huizen was het enige wat nog overeind stond. Alles in deze huizen is vervangen en opnieuw opgebouwd; Van waterleiding tot afvoer, van wandbekleding tot dakbedekking, van nieuwe vloeren tot andere plafonds en van verwarming tot isolatie.

Daarnaast is het voor mij ook nog eens leuk en ontspannend om te doen (een soort therapie!).

Ik schrijf de meeste artikelen zelf en regelmatig krijg ik hulp van mijn vrouw Karin, die ook alle projecten heeft meegemaakt en heeft meegeholpen.

Ik ben gaan schrijven op deze blog nadat ik in situaties terecht ben gekomen waarbij ik niet de juiste informatie kon vinden voor mijn klusprojecten. De juiste informatie was niet te vinden op het internet, dus heb ik veel zelf uitgedacht en ervaren. Dit is verwerkt in de blogs die je hier leest.

Veel plezier en ik hoop dat je de informatie gevonden hebt die je zocht!

Beste groet, Ger